top of page

Ik ontwikkel concepten en projecten waar interactie tussen de kunstenaar en de bezoeker centraal staan. Op het snijvlak van beeldende kunst en theater zoek ik naar nieuwe vormen om het publiek onderdeel te laten zijn van het creatieve proces.

 

De Vrijstaat  is een kunstwerkplaats die zich richt op de doelgroep van 6 tot 26 jaar. Exposities, een Kinderkunst Academie, Fabuleuze Theatervoorstellingen, De Vrijstaat Theaterfamilie en de Zomerkunstprojecten; ik mag het allemaal verzinnen.Dat doe ik samen met mijn team en een grote groep wisselende kunstenaars.

Daarnaast ben ik als freelance theatermaker actief. Ik schrijf, speel en regisseer bij uiteenlopende gezelschappen en projecten. Als docent en coach deel ik mijn kennis op het gebied van creatieve maakprocessen graag met verschillende doelgroepen. Kinderen, jongeren, kunstvakstudenten, profs en liefhebbers; ik geloof in talentontwikkeling op alle fronten en zoek naar een inspirerende context om te creëren, te scheppen en het leven naar je hand te zetten.

bottom of page