top of page

Clowns

Vanavond komen de Sint Maarten clowns weer bij elkaar. Sinds 4 jaar doe ik als clown mee aan de Sint Maarten Parade, Utrecht. Inmiddels is deze Clowns Familie uitgegroeid tot 19 clowns die allemaal gegrepen zijn door deze bijzondere manier van spelen. Naïef, open en zeer communicatief.

De clowns vertegenwoordigen de 'bedelaar' in de optocht waar Sint Maarten de helft van zijn mantel mee deelde. Met bordjes om onze nek waar bijvoorbeeld honger, dorst, moe of verdwaald op staan, begeven de clowns zich tussen het publiek. Met kleine acts zwermen ze door de optocht heen en zoeken contact met de toeschouwers. Soms alleen, soms met de hele groep. Hele klein toneelstukjes, 1 op 1 gespeeld voor een toeschouwer. Het is een voorstelling in een notendop.

Vanavond oefenen we onze acts en bereiden ons voor op 4 november waar we weer massaal door de binnenstad van Utrecht trekken de St Maarten Optocht.

Meer lezen over de Sint Maarten optocht?

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page