top of page

In de lucht

Mijn website is in de lucht. Ik maak een sprongetje van plezier en heb de pagina al 30 keer aangeklikt vandaag. En ik denk dat dit mijn nieuwe hobby kan gaan worden. Die website voelt als een plekje in de tuin waar ik even neerstrijk. Lummelen. Een beetje heen en weer schuiven met plaatjes en teksten zoals in een plakboek. Daar kon ik als kind ook al uren mee bezig zijn.

Ik heb hem zelf gemaakt. In een weekend. Dat vind ik ook wonderbaarlijke prestatie. Niet dat ik de fijne kneepjes van het vak in de vingers heb maar in grote lijnen beweeg ik me intussen soepel tussen de diverse onderdelen van mijn website editor.

En dan nu een blog pagina. Die ik moet vullen met drie berichten want er staan drie vakjes in mijn beeldscherm. Daar kan ik waarschijnlijk wel 1 of 2 vakken van maken maar he, volgens mijn schrijf ik nog steeds makkelijker drie teksten dan dat ik er twee verwijder van mijn template.

Foto erbij, een druk op de knop en daar is mijn eerste blog!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page