top of page

Het Mooiste Meisje van Utrecht

Yonti Helders schreef een mooi artikel over mij in de rubriek Het Mooiste Meisje van Utrecht voor De NUK.

Als je gevraagd wordt voor een interview met zo'n aanhef, dan zeg je daar geen nee tegen natuurlijk.

Lees het artikel hier.


Ik voel mij vereerd! Oud en wijs worden gaat hand in hand met je jong en mooi kunnen voelen. In de spiegel zie ik alle tijden nog steeds in elkaar overlopen. Ik ben vroeger, ik ben mijn moeder en mijn oma, ik ben mijn zoon en mijzelf op hetzelfde moment. Trots op dit artikel waarin tijd even geen rol speelt!


Utrecht, Oude Gracht 1981


 

Comentários


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page